Boeken

wil je boeken?


Je kunt rechtstreeks contact opnemen met info@ilpostoperfetto.com

Via dit mailadres kun je ons vragen stellen over openstaande boekingsdata van onze kamers en appartementen. We nemen direct contact met je op om te kijken wat er mogelijk is. Je kunt ook met ons bellen of whatsappen:

0039 - 33 98 40 20 87 (Peter of Karin)
of 0031 - 6 82 88 10 33 (Peter) of 0031 - 6 22 12 40 87 (Karin)

Je kunt ook reageren via Facebook of Instagram. We horen graag van je!

wat zijn onze prijzen?

De prijs van B&B kamer stanza Azzurra (2 persoons) is inclusief ontbijt. De prijs per nacht voor deze kamer bedraagt 90 euro in het voor en naseizoen. In het hoogseizoen van 19 juni tot en met 10 september bedraagt de prijs 103 euro per nacht.

De prijs van B&B kamer stanza Verde (2 persoons) is inclusief ontbijt. De prijs per nacht voor deze kamer bedraagt 90 euro in het voor en naseizoen. In het hoogseizoen van 19 juni tot en met 10 september bedraagt de prijs 103 euro per nacht.

De prijs van appartamento Collina (2/3/4 persoons) met eigen terras, is exclusief ontbijt. De prijs per nacht voor dit appartement bedraagt 125 euro in het voor en naseizoen. In het hoogseizoen van 19 juni tot en met 10 september bedraagt de prijs 145 euro per nacht. Indien je ontbijt wenst, dan kunnen we daar een prijsafspraak over maken.

De prijs van appartamento Monti (2/3/4 persoons) met eigen terras, is exclusief ontbijt. De prijs per nacht voor dit appartement bedraagt 125 euro in het voor en naseizoen. In het hoogseizoen van 19 juni tot en met 10 september bedraagt de prijs 145 euro per nacht. Indien je ontbijt wenst, dan kunnen we daar een prijsafspraak over maken.

wil je korting?

Mocht het zo zijn, dat er op andere websites voor Il Posto Perfetto een aantoonbare korting van toepassing is, dan geven we deze korting uiteraard ook als gasten direct via ons boeken. We verzoeken daarom niet via andere websites te boeken, maar direct via ons mailadres.

kun je annuleren als je geboekt hebt?

Het is bij ons mogelijk tot 14 dagen voor aankomst gratis te annuleren. Indien er sprake is van een officieel negatief Covid reisadvies, dan kun je tot het allerlaatste moment gratis annuleren. Mocht je kiezen voor een omboeking, dan kan dat natuurlijk ook!